Resultats de la cerca frase exacta: 389

51. sistema alimentari global
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Conjunt d'actors, processos i infraestructures que interactuen amb l'objectiu de produir aliments per a la població. [...]
52. brot d'origen alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aparició inesperada d'una malaltia en dues o més persones després d'ingerir un mateix aliment que, d'acord amb les proves epidemiològiques, contenia un agent patogen. [...]
53. dèficit de calci alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
54. químic alimentari | química alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Bromatòleg especialitzat en l'estudi de la composició, l'estructura i les propietats dels aliments i les seves variacions relacionades amb la tecnologia, el condicionament i la utilització. [...]
55. vegà alimentari | vegana alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
56. reducció d'intussuscepció del tracte alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
57. dispersant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que facilita la dispersió i l'eventual dissolució d'un element sòlid en un líquid, s'aplica a un additiu alimentari. Additiu alimentari dispersant. [...]
58. saboritzant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Additiu alimentari que modifica el sabor dels aliments i de les begudes. [...]
59. congelat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Molt fred. El desembre congelat. Producte alimentari sotmès al procés de congelació. Botiga de congelats. [...]
60. gasificant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Additiu alimentari que desprèn diòxid de carboni en ésser escalfat o en entrar en contacte amb aigua. [...]
Pàgines  6 / 39 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>